Jumat, 21 November 2014

SMP Negeri 1 Kayen Menangke lomba Crita Basa Jawa

Ditulis lan dipostingke : Admin Web . Video dan Gambar oleh Bapak Ari Heryoso.
Dina Selasa wingi, tanggal 18 November 2014, SMP Negeri 1 Kayen kang diwakili dening Mbak Dewi  Oktaviyani Kelas 7A lan atas bimbingane salah sawijine Guru Basa Jawa yaiku Bp, Sulistyo Budi Santoso,S.Pd,  Alhamdulillah.... biso menangke lomba yaiku isa dadi  Juara 2 ana ing Lomba Crita Basa Jawa kang dianakake dening Dinas Pendidikan Kabupaten Pati ana ing SMP Negeri 8 Pati dalam rangka Apresiasi Bulan Bahasa.

Ana ing lomba, Mbak Dewi cerita Timun Mas. 
Gunggung peserta lombane 35 peserta, utusan saka SMP se Kabupaten Pati ......Slamet ya Mbak Dewi...............Selamat nggih Pak Sulis........Slamat kanggo SMP Negeri 1 Kayen....Muga bae tansah sukses..................

Menawa kepingin mirsani Video Crita Timun Emas kang direkam dening Bapak Ari Heryoso :
Klik Ana Ning Kene




0 komentar :

Poskan Komentar