Selasa, 04 Agustus 2015

Materi Pembelajaran Bahasa Jawa SMP Kelas 8 Semester 2

Ditulis lan dipostingke dening Admin Web.


Para pengunjung website SMP Negeri 1 Kayen kang minulyo. Ana ing posting iki. Admin Web nyiapake Materi Piwulang Basa Jawa Kanggo SMP Kelas 8 Semester 2. File iki wujude pdf, kang tak titipake ana ing  Ziddu.com. Sumber File iki kapetik saka https://basajawa41.wordpress.com/

Yen para pengunjung kepengin kagungan materi iki. isa mundhut kanthi ngunduh ana :  Ning Kene

0 komentar :

Poskan Komentar